ZOEKT U EEN BAAN, BIJVERDIENSTE OF NIEUWE ENERGIE IN UW LEVEN ?

Net als al mijn collega's, alle andere distributeurs wereldwijd, ben ik besmet met het 'Energetix virus'. Als men eenmaal kennismaakt met de sfeer binnen het bedrijf, het hoofdkantoor in Bingen Duitsland, collega's in Nederland of aan de andere kant van de wereld, dan raak je besmet met een enthousiasme wat je niet meer loslaat. Wat is er leuker dan mensen werkelijk helpen, de verbazing op de gezichten als ze het verschil voelen bij een balans test, de collegialiteit en saamhorigheid tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe jaarcatalogus en de prachtige sieraden die jij mag verkopen en natuurlijk zelf dragen.

Neem de stap.....kom eens praten over de mogelijkheden om zélf distributeur te worden, deel je eigen tijd in, werk op je eigen manier en groei naar een positie die je voor jezelf ziet.

Bel voor een gesprek 06-13759328 en ik begeleid je naar een zelfstandigheid binnen de grote Energetix familie.

OPEN INLOOP MIDDAG:

Iedere laatste vrijdag van de maand (13:00-20:00 uur) binnenlopen zonder afspraak !!

Voor iedereen die meer wil weten over magneet sieraden.

U heeft er wel eens van gehoord, maar eigenlijk gelooft u er niet zo in. Wilt u wel eens weten wat het verhaal achter de magneten is en of deze echt iets voor uw welzijn kunnen betekenen ?.....Loop dan even de salon binnen op de laatste vrijdag van de maand (13:00 - 20:00 uur). Ik zal dan uitleggen waarom 'geloven in' niet nodig is, ik laat u voelen dat zo'n klein magneetje écht invloed heeft op het lichaam zodra u het draagt, wat mogelijke directe en indirecte gevolgen kunnen zijn van dit natuurlijke verschijnsel. Let wel; uw lichaam moet eventuele problemen zelf gaan aanpakken. Een magneet is geen 'medicijn' en overleg met uw behandelende arts blijft bij gezondheids problemen altijd noodzakelijk.

Aanmelden voor de open inloop mág, maar hóeft niet. Ik zie u graag in mijn salon tijdens een 'Open Inloop' maar checkt u a.u.b. wel even of op de datum van uw keuze de inloop ook werkelijk doorgaat. Door diverse omstandigheden (zoals bv. een vakantie) kan het zijn dat een reguliere 'inloop middag' niet doorgaat of verplaatst is naar een andere datum. Ook kan het voorkomen dat er een 'Extra Open Inloop' gepland staat vóór belangrijke feestdagen zoals bijvoorbeeld kerstmis.

Tot ziens.

Uitgebreide collectie bij iedere presentatie

Presentatie tijdens speciale evenementen

Presentatie tijdens speciale evenementen

Markten en Braderieën Het is altijd gezellig om Energetix te presenteren op markten en braderieën. Veel mensen zijn nieuwsgierig, hebben vragen of luisteren mee met de vragen van een ander. Lekker snuffelen en kijken, maar natuurlijk kunt u ook het effect zelf voelen met simpele testjes en de sieraden passen.

'OPEN INLOOP' in de salon

laatste vrijdag van de maand van 13:00-20:00 uur

(*Check altijd of de inloop datum van uw keuze door gaat,

www.facebook.com/energetix.goirle of bel 06-13759328).MARKTEN - PRESENTATIES 2020

TOT 31 AUGUSTUS 2020 ZIJN ALLE EVENEMENTEN GEANNULEERD

IN VERBAND MET DE NOG GELDENDE REGELS OMTRENT HET CORONA VIRUS ZIJN ALLE MARKTEN EN GROEPS PRESENTATIES GEANNULEERD TOT EIND AUGUSTUS.

Onder voorbehoud:

>> Zondag 6 september: Kaatsheuvel 10:00 - 17:30 u.

>> Zondag 4 oktober: Eersel, Herfstmarkt Kempenmuseum

>> Vrijdag 4 december: EXTRA INLOOP middag: 13:00 - 20:00 u.

>> Vrijdag 11 december: Kaatsheuvel, Kerstmarkt 16:00 u.

>> Zaterdag 12 december: Goirle, Moonlight shopping 16:00 - 22:00 u.

>> Zaterdag 19 december: Drunen, Charles Dickens kerstmarkt 17:00 - 22:00 u.

>> Vrijdag 18 december: EXTRA INLOOP middag: 13:00 - 20:00 u.

>> Zondag 20 december: Drunen, Charles Dickens kerstmarkt 12:00 - 17:00 u.

>> Woensdag 23 december: EXTRA INLOOP avond: 18:00 - 21:00 u. (vrijdag 25 dec. vervalt.)


(Zie voor ontbrekende tijden de website van de betreffende activiteit. Mogelijk zijn er tussentijds nog data waar Energetix Goirle aanwezig is. Belt u gerust bij twijfel.)


GRATIS SIERAAD ?

Natuurlijk kunt u ook uw eigen presentatie thuis organiseren met vrienden en familie. U als Gastvrouw-heer, ontvangt dan al snel een sieraad naar keuze gratis. Bel hiervoor 06-13759328

Graag tot ziens.